FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL vs EROS RAMAZZOTTI

Poate sunã ciudat însã acestea au fost opţiunile mele pentru editorialul de saptãmâna aceasta.

Finala Campionatului Mondial de Fotbal dintre Olanda și Spania a fost într-adevăr un eveniment deosebit, poate chiar evenimentul anului. Conform estimãrilor peste 700 milioane de oameni ar fi urmãrit live acest spectacol azi noapte. Însuși Rafael Nadal, celebrul tenisman și-a susţinut naţionala în cea mai importantã confruntare. E tare frumos sã menţii vie flacăra patriotismului. Îmi place sã privesc meciurile de fotbal însã recunosc cã trãiesc emoţii mai puternice atunci când joacă România. Din ’98 am fost scutitã de astfel de trãiri, sentimentul de patriotism fiind înlocuit cu cel de dezamăgire … dar acesta e alt subiect.

Pentru cã îmi place sã scriu despre lucruri familiare, vã împărtãșesc câte ceve despre concertul Eros Ramazzotti. Pentru prima datã, cel mai prolific artist italian a concertat la București pe Stadionul de Rugby. Deși se spune cã pe acel teren “nimeni nu se dã rotund” senzaţia mea a fost alta cel puţin la adresa organizatorilor. Altfel nu-mi explic de ce prețul biletelor a fost atât de ridicat. Cel mai ieftin, în valoare de 160 ron a convins totuși multi fani sã ia parte la frumosul spectacol. La categoria VIP (490 ron!!!) am putut observa un altfel de public: mai grizonat și însoţit de tinere prezenţe blonde. Timp de două ore Eros Ramazzotti a facut un show incredibil. Cei prezenţi s-au arãtat încântaţi de întregul eveniment și au fredonat melodiile alãturi de artist. Acesta a interpretat piesã dupã piesã cu mult entuziasm și cu o voce caldã și placutã. În final și norii s-au risipit lãsându-ne sã petrecem o frumoasã searã de 10 iulie. Pânã și cei care nu și-au permis sã-și cumpere bilet, s-au bucurat de cântecele artistului italian. Mulţi spectatori au trãit emoţiile concertului de dupã gardul ce împrejmuia stadionul.

“Parla Com Me”, “Cose Della Vita”, “Un Altra Te”, arii de operã, interpretãri de chitară, spectacol de lumini, proiecţii interesante, trompetã, pian, „Mulţumesc!” toate acestea au făcut o atmosferã incredibilã. Artistul a vândut peste 40 de milioane de discuri și nu degeaba. Am tot respectul pentru cei care își promoveazã limba maternã și o fac cunoscutã la nivel mondial. Eros Ramazzotti, Ramstein sunt exemple demne de luat în considerare.

Pe 21 septembrie va avea loc un eveniment de excepţie: concertul Guns N’ Roses la Romexpo. Şi, stupoare … bilele au tarife cuprinse între 127,8 și 298,2 ron. Așa cã nu pot să nu mã întreb: de ce au fost atât de scumpe tarifele la Eros Ramazzotti? Tind sã cred că și artistul ar fi preferat ca tribuna A sã fie neîncăpătoare, nu loc de promenadă pentru cei mai cu dare de mânã…

Pânã data viitoare, aștept pe blog sau pe email (info@mastermindcom.ro) pãrerile voastre despre evenimentele care vã fac sã vã simţiţi bine și sã vã încãrcaţi cu energie pentru o nouã sãptãmânã de muncã.

Andreea Petrișor

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s