SONDAJUL CALENDAREVENIMENTE.RO

După cum mulți dintre dumneavoastră știu, săptămâna trecută am realizat împreună un sondaj de opinie. Noi l-am conceptul, dumneavoastră ați răspuns. Vă mulțumim celor care ne-ați dăruit gândurile, criticile și impresiile dumneavoastră răspunzând întrebărilor ridicate de sondaj!

Scopul principal al sondajului a fost să vedem unde ne situăm la 18 luni de la lansarea site-ului. Pentru a vedea ceea ce facem bine, pentru a identifica problemele și a le remedia, pentru a vă asculta părerea cu privire la dezvoltarea portalului nostru. Iar ajutorul primit din partea dumneavoastră a fost foarte important. Rezultatele sondajului ne îndreptățesc să credem că propunerea noastră, de a dezvolta un hub în care românii să găsească majoritatea evenimentelor importante care au loc în țară, a fost de bun augur. Răspunsurile a peste 25% dintre utilizatori ne reîntăresc această încredere.

In primul rând ne-a bucurat faptul că 98,83% dintre dumneavoastră, utilizatorii acestui site, ați afirmat că informațiile prezentate de www.calendarevenimente.ro sunt foarte utile respectiv utile. Aproape jumătate dintre respondenți ați declarat că vizitați site-ul de 3-7 ori pe săptămână sau chiar mai mult, ceea ce demonstrează utilitatea conținutului. Procentul e întărit apoi de mențiunea că 55,29% dintre dumneavoastră ne-ați spus că este foarte probabil să recomandați acest site prietenilor și cunoștințelor, iar alți 32,94% că este probabil să faceți acest lucru. Increderea dumneavoastră ne onorează.

In timpul utilizării site-ului cele mai importante aspecte remarcate au fost navigarea ușoară (88,68%), informația acurată (78,05%), conținutul de calitate (75,61%), numărul mare de evenimente (67,85%), aspectul site-ului (90,36%) și satisfacerea nevoilor de informare (58%). Știind cât de important este să vă oferim asistență atunci când solicitați acest lucru, vă mulțumim celor 97,47% dintre dumneavoastră care afirmați că ne-am luat rolul de customer support în serios.

Un alt aspect important este că 66,67% dintre cei care ați răspuns sondajului ați afirmat că site-ul nostru este ”una dintre primele 3 surse de informare” pe care le folosiți, iar 25% ați scris că este chiar prima sursă. Aceste rezultate sunt în strânsă legătură cu faptul că 96,38% dintre dumneavoastră consideră că informația de pe site este foarte ușor, respectiv ușor de găsit.

Calitatea informațiilor de pe site a fost apreciată drept foarte bună (39.02%), respectiv bună (51,22%). De aceea le solicităm repetat celor 12 colaboratori ai noștri din toată țara să acorde o importanță maximă atunci când introduc știrile.

Știm că mai avem multe de făcut pentru a dezvolta site-ul. Vă mulțumim că ne criticați și ne spuneți că site-ul ar trebui să fie și mai interactiv și mai dinamic. Mulțumim și celor care cer cât mai multe evenimente din județele lor sau evenimente specializate pe anumite categorii. Lucrăm în prezent la aceste aspecte. Ne dorim să avem o comunicare cât mai funcțională cu dumneavoastră pentru a îmbunătăți continuu site-ul, dar singura manieră prin care putem face asta este să ne spuneți oricând doriți tot ceea ce doriți. Vă stăm la dispoziție pe telefoane, email sau blog. Creați evenimentele viitoare împreună cu noi!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s