Intrăm în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă?

Din ieri, am intrat în Postul Crăciunului. Ce repede trece timpul, spune toată lumea. Parcă ieri era azi-vară, alaltăieri primăvară.

Să nu ne mai mirăm, aşadar, dacă în călătoriile noastre prin supermarketuri sau mall-uri vom găsi beteală de brad, brazi de Crăciun, globuri şi ornamente de pom.

Cât despre evenimentele ce vor avea loc de-acum înainte, vreme de-o lună şi jumătate, ele sunt multe, fascinante şi colorate. Atmosfera Sărbătorilor de Iarnă debutează, parcă, odată cu Ziua Naţională a României, în fiecare mare oraş din ţară organizându-se concerte, parade militare şi focuri de artificii.

Apoi, decembrie continuă cu multe, multe concerte. Clasicul Ştefan Hruşcă vine iar de departe să-i colinde pe români, în aceeaşi zi de 19 decembrie vom avea parte de-un Crăciun Vienez la Sala Palatului, iar centrele expoziţionale se vor întrece în târguri de sezon, însă toate la timpul lor.

Până una alta, aşteptăm invitaţiile de la Comedica 🙂

2 comentarii

 1. intre 26 si 29 noiembrie este la sala palatului o chestie cu specialitati italiene. stie cineva pe-aici de unde pot afla detalii complete?
  Tnx!
  marius
  mi-am bifat abonamentul la comentarii, asa ca daca apare ceva aici o sa aflu.
  poate stiti ceva mai multe si imi dati un tudosiei[at]gmail[dot]com

  tnx!

 2. Marius, la Sala Palatului nu este vreun festival in luna noiembrie. Iata site-ul oficial al Salii Palatului si calendarul lor cu evenimente pe luna noiembrie: http://www.salapalatului.ro/index.php?luna=11

  In schimb, s-ar putea sa te referi la Festivalul acesta
  http://www.calendarevenimente.ro/detalii.php?ev=34736 ce coincide cu data cautata de tine, doar ca e la Sala Polivalenta, iar specialitatile italiene nu lipsesc niciodata de la festivalurile culinare.

  Speram ca te-am ajutat. Te-am ajutat?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s