Mincinosul

Excelenta piesă de teatru MINCINOSUL se va juca la Iaşi, în data de 24 noiembrie, de la 19.30, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Şi, chiar dacă durează mai bine de două ore, actori de renume ai scenei româneşti, între care îi amintim pe Valentin Uritescu, Sebastian Papaiani sau Claudiu Bleonţ, plus ceilalţi artişti ce „populează” această excelentă comedie, vă invită la o sănătoasă porţie de râs.

Personajele sunt întruchipate cum nu se poate mai bine, decorurile sunt simple şi drăguţe, iar numele personajelor duc într-o Italie frumoasă şi de demult.

Partea proastă e că spectacolele ce vin de la Bucureşti se tot amână, din diferite motive. Să sperăm, însă, că ieşenii nu vor avea parte de o nouă amânare, în acest sens organizatorii rugând publicul să achiziţioneze biletele din timp (60 sau 70 de lei tichetul, în funcţie de locul ocupat în sală).

Aţi fost la „Mincinosul”? V-a plăcut?

Un comentariu

  1. Am fost la piesa si aveam asteptari mari. dar nu stiu ce s-a intamplat… poate ca am fost eu cam obosit si asta e motivul pentru care la un moment dat m-am plictisit incat era sa adorm. Oricum am avut placerea sa vad si unele scene foarte nostime, dar piesa a fost prea lunga pentru o zi in care am stat si mult la munca 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s